Zo makkelijk kan het zijn

Handig mee te nemen in de auto

De photobooth is eenvoudig mee te nemen. De bijbehorende onderdelen passen in iedere (gemiddelde) auto.

R

Snel in 10-15 minuten te plaatsen

De photobooth plaatsen en installeren kan iedereen! Aan de hand van onze handleidingen is de photobooth eenvoudig binnen 15 minuten te plaatsen.

1

Gemakkelijk te verplaatsen

De photobooth is gemakkelijk te verplaatsen. Zonder in te klappen, kan de photobooth verplaatst worden naar een andere ruimte. Wel even de stekker uit het stopcontact halen.

Hoe werkt het met Do it Selfie – afhaallocaties?

Reserveer bij jou in de buurt

Afhaallocaties
Je kunt eenvoudig online reserveren en direct reserveren.
Dit kan door middel van het kiezen van één van onze afhaallocaties.

Je hebt mail!

Je krijgt een mailtje met daarin een overzicht van je bestelling. Laat het boekingsnummer zien bij aankomst op de locatie. De adresgegevens hiervan staan ook in de e-mail genoemd.

Photobooth ophalen

Afhaallocaties
De openingstijden van de locatie vind je op de locatiepagina. Vanaf 14:00 kan je de photobooth bij een locatie ophalen. De photobooth kan gemakkelijk vervoerd worden, op de achterbank van een gemiddelde auto.

Gebruik de photobooth

De photobooth is eenvoudig op te bouwen. Hiervoor hebben we instructievideo’s gemaakt waarop te zien is hoe het werkt. De link hiervoor vind je in de e-mail. Hierna kan je gaan genieten van het onbeperkt foto’s maken met je gasten. Ook voor de afbouw zijn deze instructies te gebruiken.

+

Retourneren

De photobooth dient weer bij de afhaallocatie afgeleverd te worden. In verband met de volgende boeking, vragen we je dit voor 10:00 de volgende dag te doen.

w

Review

Hoe heb je Doitselfie ervaren? Beveel je ons aan bij vrienden en familie? Of heb je aanbevelingen/ verbeterpunten voor ons? Laat hier een review achter!

Vraag een offerte aan
Dit is nog geen reservering

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.