Meest gestelde vragen

Wat is de grootte van de photobooth?

De photobooth is eenvoudig mee te nemen. Aan het statief is een iPad en een lamp verbonden voor optimaal licht tijdens het maken van de foto’s. Het statief is in elke hoogte in te stellen, maar de ideale hoogte is ongeveer 2 meter.

Kan ik meerdere dagen huren?

Zeker, dit is geen probleem. Zolang de beschikbaarheid het toe laat, kan je meerdaags huren. Ook kan je gebruik maken van extra printjes, deze kan je in het boekingsproces extra bij bestellen.

Is de photobooth te verplaatsen?

Ja. Je kunt de photobooth direct eenvoudig oppakken en verplaatsen.  Trek wel eerst even de stekker uit het stopcontact.

Wat is het formaat van de fotostrip?

Het formaat van de fotokaart is 10 x 15 cm. Hierop kan je zelf een indeling maken van hoeveel foto’s je op de kaart wilt hebben. De indeling kan je zelf beheren met de applicatie van de photobooth.

 

Hoe werkt het met betalen?

Wanneer de datum van jouw reservering dichterbij komt, sturen we je een factuur met daarin een betaallink via iDeal toe. Wanneer je de betaling hebt voldaan, sturen wij de photobooth naar je op.

Hoe installeer ik de photobooth?

Op onze pagina praktische info vind je informatie die je nodig hebt om
de photobooth op te bouwen en in te stellen. Het is erg eenvoudig! We hebben zelfs tot handleidingen die tot in detail uitleggen wat je moet doen. Hier krijg je na het boeken, per mail meer informatie over.

Waarom een printer?

Met een printer druk je de foto’s direct af. Leuk om mee te nemen. We bieden standaard 100 printjes aan. De rest is bij te boeken. De fotokaart is aan te passen naar eigen voorkeur. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen hoeveel foto’s je laat afdrukken op één fotokaart. Dit kan allemaal via de applicatie van de photobooth aangepast worden. Verder is de printer draadloos en gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

Hoe werkt retourneren?

De dag na jouw event, kan je het volledige pakket weer eenvoudig retourneren bij dezelfde afhaallocatie. Op locatie wordt de apparatuur gecontroleerd, om eventuele schades te kunnen constateren. We gaan er natuurlijk niet van uit!

We vragen je om het pakket voor 10:00 de volgende dag te retourneren, in verband met andere boekingen.