Maak kennis
met de HALO.

DoitSelfie is de oplossing voor fotomarketing voor grote merken en bedrijven. DoitSelfie integreert robuuste hardware, intuïtieve software en een geavanceerd online platform voor een naadloze en moderne oplossing voor selfiestations. Geoptimaliseerde verlichting en sociale technologie komen samen in DoitSelfie om een ​​visueel verbluffende, onvergetelijke ervaring voor jouw gasten, bezoekers en klanten te creëren.

1..2..3.. Smile!

Geef je bezoekers, gasten of klanten de mogelijkheid om op de foto te gaan op jouw locatie. Tik op het scherm en aftellen maar. De gemaakte foto kan bewerkt worden. Maak er een mooie creatie van en verstuur de foto door middel van e-mail, sms of QR-code.

De ronde ingebouwde verlichting is geheel dimbaar, zodat de hoeveelheid licht perfect past op jouw locatie. Verder heeft de DoitSelfie maar een enkel stroompunt nodig. 

1..2..3.. Smile!

Geef je bezoekers, gasten of klanten de mogelijkheid om op de foto te gaan op jouw locatie. Tik op het scherm en aftellen maar. De gemaakte foto kan bewerkt worden. Maak er een mooie creatie van en verstuur de foto door middel van e-mail, sms of QR-code.

De ronde ingebouwde verlichting is geheel dimbaar, zodat de hoeveelheid licht perfect past op jouw locatie. Verder heeft de DoitSelfie maar een enkel stroompunt nodig. 

Professioneel. Mobiel. Stevig.

De stevige DoitSelfie-standaard wordt geleverd met een verstelbar en biedt een laag zwaartepunt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat je deze onbeheerd achterlaat. Muurbeugels en andere bevestigingsopties zijn ook beschikbaar. Op deze manier heb je de mogelijkheid de DoitSelfie aan de wand te plaatsen, als vaste opstelling. Dit levert vaak een erg strakke uitstraling op. 

Met ons montagesysteem is het in bijna elke omgeving mogelijk de DoitSelfie te plaatsen.

Software voor merken en bedrijven.

De DoitSelfie software biedt een intuïtieve gebruikerservaring en premium functies voor gasten, terwijl je beschikt over alle aanpassings- en beheeropties die je van een bedrijfssoftwaresysteem verwacht. Dit omvat een webplatform om jouw evenementen te plannen, ontwerpen en te beheren, jouw foto’s te hosten in merkgalerijen en te rapporteren over marketingprestaties.

Weergaven en betrokkenheid worden bijgehouden via een unieke korte URL voor elke foto, inclusief delen op Facebook, Instagram en Twitter. De software biedt ook hulpmiddelen voor het beheren van basisinstellingen en verbinding met internet tijdens uw evenement.

Extra functies.

In ons online dashboard kan je de software voor jouw evenement geheel in eigen stijl instellen. Vooraf bepaal jij de lay-out, stel je het startscherm in en maak je een e-mail op. Dit allemaal in jouw huisstijl.

Galerijen

De foto’s van DoitSelfie in galerijen stimuleren het delen, ook wanneer het evenement voorbij is. Op diverse social media kanelen wordt jouw merk online gepromoot. 

Green Screen

Geef gasten het gevoel een filmster te zijn met een Green Screen. Digitale achtergronden zijn een manier om tijd en geld te besparen in plaats van fysieke achtergronden af ​​te drukken.

Lead Generatie

We weten hoe belangrijk leads met betrouwbare gegevens zijn voor jouw bedrijf. Daarom is het verzamelen ervan een kernfunctie van de sofware.

Brand touchpoints

Voorzie de photobooth van jouw merk en huisstijl. Jouw logo is zichtbaar van het begin, bij het maken van de foto, tot eind eind, bij het online delen met vrienden.

Analytics

DoitSelfie is gebouwd voor inzicht in data en marketing zichtbaarheid. Hiervoor hebben we een dashboard gecreëerd dat zeer gebruiksvriendelijk is en een marketeer inzicht geeft in de statistieken die nodig zijn om de ROI te bewijzen.

Live Feed

Live Feed is beter dan een diavoorstelling: het is een realtime galerij van de nieuwste foto’s van de DoitSelfie die je op een muur kunt projecteren of op een monitor kunt weergeven. Dit zorgt voor extra aantrekkingskracht. 

Digital Props

Met behulp van de nieuwste gezichtsherkenningstechnologie kunnen gasten genieten van creatieve digitale props. Ook custom props zijn mogelijk waarin je logo zichtbaar is verwerkt.

Onze tevreden klanten

Laat bezoekers van je locatie de marketing voor je doen. Dat is wat wij vaak zeggen. Lees hieronder hoe we dat bij drie klanten in praktijk hebben gebracht!

CruiseTravel

CruiseTravel was op zoek naar beleving, voor hun beursactie. Hoe creëer je dit?
Uiteindelijk vonden ze DoitSelfie als antwoord. Gezien de mogelijkheden en de prijs was dit de beste optie om aan de slag te gaan met fotomarketing.

Hotel Van der Valk

Van Der Valk Amsterdam-Amstel begrijpt de kracht van klanten de marketing laten
doen. Van Der Valk heeft hierbij gekozen voor een vaste opstelling zodat ze de investering kunnen uitspreiden over alle interne en externe events, de aankomende jaren.

T-Mobile

T-Mobile was op zoek naar een oplossing om langdurige ervaringen te creëren tijdens grote evenementen. Ze vonden DoitSelfie uiteindelijk het perfecte en kosten-besparende antwoord op het vastleggen van gedenk-waardige merkervaringen, samen met hun publiek.