Digitale props

Met behulp van de nieuwste gezichtsherkennings-technologie kunnen gasten genieten van creatieve digitale props. Ook custom props zijn mogelijk waarin je logo zichtbaar is verwerkt.

 

Gezichtsherkenning.

Digitale props volgen op intelligente wijze gezichtskenmerken zoals de mond, neus, ogen of oren om dynamisch te reageren op de uitdrukkingen en bewegingen van je bezoekers.

Creatieve content.

We hebben een klassieke set van digitale props ontworpen. Deze is geheel gratis onderdeel van de software. Ook zijn er extra creatieve props pakketten, die ook gedurig geüpdatet worden.

Creatieve content.

We hebben een klassieke set van digitale props ontworpen. Deze is geheel gratis onderdeel van de software. Ook zijn er extra creatieve props pakketten, die ook gedurig geüpdatet worden.

Custom props.

Heb je iets specifieks in gedachten? Het cloudplatform van DoitSelfie biedt mogelijkheid om jouw eigen afbeeldingen (PNG) te uploaden en binnen enkele seconden je eigen digitale props te ontwerpen.

Meer functies

Galerijen

De foto’s van DoitSelfie in galerijen stimuleren het delen, ook wanneer het evenement voorbij is. Op diverse social media kanelen wordt jouw merk online gepromoot. 

Green Screen

Geef gasten het gevoel een filmster te zijn met een Green Screen. Digitale achtergronden zijn een manier om tijd en geld te besparen in plaats van fysieke achtergronden af ​​te drukken.

Lead Generatie

We weten hoe belangrijk leads met betrouwbare gegevens zijn voor jouw bedrijf. Daarom is het verzamelen ervan een kernfunctie van de sofware.

Brand touchpoints

Voorzie de photobooth van jouw merk en huisstijl. Jouw logo is zichtbaar van het begin, bij het maken van de foto, tot eind eind, bij het online delen met vrienden.

Analytics

DoitSelfie is gebouwd voor inzicht in data en marketing zichtbaarheid. Hiervoor hebben we een dashboard gecreëerd dat zeer gebruiksvriendelijk is en een marketeer inzicht geeft in de statistieken die nodig zijn om de ROI te bewijzen.

Live Feed

Live Feed is beter dan een diavoorstelling: het is een realtime galerij van de nieuwste foto’s van de DoitSelfie die je op een muur kunt projecteren of op een monitor kunt weergeven. Dit zorgt voor extra aantrekkingskracht. 

Direct aan de slag!

Wil je direct aan de slag met één van de genoemde features? Dat kan! Vraag een offerte of een demo aan en ervaar de kracht van fotomarketing met DoitSelfie!