Analytics

DoitSelfie is gebouwd voor inzicht in data en marketing zichtbaarheid. Hiervoor hebben we een dashboard gecreëerd dat zeer gebruiksvriendelijk is en een marketeer inzicht geeft in de statistieken die nodig zijn om de ROI te bewijzen.

 

Welke data is inzichtelijk?

Met het dashboard met statistieken heb je inzichtelijk wat de betrokkenheid op de verschillende social media kanalen is. 

Facebook statistieken

We peilen Facebook het aantal opmerkingen, deelacties en reacties van elke foto om te zien hoeveel betrokkenheid de galerij als geheel heeft ontvangen.

 

Facebook statistieken

We peilen Facebook het aantal opmerkingen, deelacties en reacties van elke foto om te zien hoeveel betrokkenheid de galerij als geheel heeft ontvangen.

 

Demografisch inzicht.

Ontdek niet alleen hoeveel foto’s er zijn gemaakt, maar ook hoeveel mensen hebben deelgenomen aan de foto’s en hun geschatte leeftijd en geslacht.

Inzicht in data. Dat willen we graag!

Hieronder vind je het dashboard waar je beschikt over alle data en informatie over jouw doelgroep naar aanleiding van al je events.

Meer functies

Galerijen

De foto’s van DoitSelfie in galerijen stimuleren het delen, ook wanneer het evenement voorbij is. Op diverse social media kanelen wordt jouw merk online gepromoot. 

Green Screen

Geef gasten het gevoel een filmster te zijn met een Green Screen. Digitale achtergronden zijn een manier om tijd en geld te besparen in plaats van fysieke achtergronden af ​​te drukken.

Lead Generatie

We weten hoe belangrijk leads met betrouwbare gegevens zijn voor jouw bedrijf. Daarom is het verzamelen ervan een kernfunctie van de sofware.

Brand touchpoints

Voorzie de photobooth van jouw merk en huisstijl. Jouw logo is zichtbaar van het begin, bij het maken van de foto, tot eind eind, bij het online delen met vrienden.

Live Feed

Live Feed is beter dan een diavoorstelling: het is een realtime galerij van de nieuwste foto’s van de DoitSelfie die je op een muur kunt projecteren of op een monitor kunt weergeven. Dit zorgt voor extra aantrekkingskracht. 

Digital Props

Met behulp van de nieuwste gezichtsherkenningstechnologie kunnen gasten genieten van creatieve digitale props. Ook custom props zijn mogelijk waarin je logo zichtbaar is verwerkt.

Direct aan de slag!

Wil je direct aan de slag met één van de genoemde features? Dat kan! Vraag een offerte of een demo aan en ervaar de kracht van fotomarketing met DoitSelfie!