Een contactloze photobooth

 Product Updates, Nieuws

  

Meer dan ooit zijn mensen extra voorzichtig om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. In deze moeilijke tijden van het Coronavirus werken we aan een veilige manier voor onze klanten om onze apps en hardware te gebruiken.

Introductie van de ervaring van een contactloze photobooth.

DoitSelfie maakt het vanaf nu mogelijk te genieten van fotoplezier zonder ooit een scherm aan te raken! Met intuïtieve spraakopdrachten kun je aftellen, ervoor kiezen om je foto of GIF opnieuw te nemen of te bewaren, en zelfs een QR-code scannen om deze op je telefoon te krijgen.

Hoe het werkt:

Stap 1: Zeg ‘HALO’ om te starten.

Stap 2: Zeg ‘Opnieuw nemen of’ Verzenden’ om de foto al dan niet te bewaren.

Stap 3: Richt je camera van je smartphone op het scherm ontvang direct de link naar de geüploade foto.

 

Hier zie je daar een voorbeeld van: 

 

Vanaf daar download je de afbeelding en deel je deze rechtstreeks met sociale media. Voila! Een handsfree ervaring die intuïtief en leuk is om te gebruiken. 

 

Hoe stel je de spraakbediening in? 

Deze functie is beschikbaar vanaf 22 april 2020 en dit is ook meteen de standaardinstelling voor de rest van 2020. Als alternatief kun je deze instellingen op bestaande voorinstellingen inschakelen door je aan te melden bij het DoitSelfie-dashboard en een paar snelle wijzigingen aan te brengen die hieronder worden vermeld:

1. Zet de functie QR-code aan. Dit doe je in de instellingen van je preset bij send options. 

2. Zet alle andere verzend opties uit. Dus ook SMS, E-mail en Printen. 

3. Zet alle opties voor bewerken uit. Dit is namelijk niet mogelijk in combinatie met spraakbediening. 

4. Zet de functie Dataverzameling uit. Totdat we een update van de spraakbediening hebben en deze combinatie wel mogelijk is.  

Momenteel worden de spraakopdrachten alleen ondersteund met Engels, maar er zal overwogen worden of er ook andere talen nodig zijn. Verder is de functie van spraakbediening alleen beschikbaar in iOS 13 en hoger.

De toekomst

In de komende maanden, worden nog meer updates verwacht rondom de spraakbediening en het handsfree gebruik van de photobooth. Dit zal op de volgende manieren gebeuren: 

1. Ondersteuning voor extra spraakopdrachten.

2. Ondersteuning voor extra talen.

3. De mogelijkheden van gebaarherkenning als alternatieve handsfree bediening.

4. Data Capture-ondersteuning na het scannen van de QR-code, waarbij een deelnemer een Data Capture-formulier kan invullen vanaf zijn mobiele apparaat.

5. Andere verbeteringen om de functionaliteit te verbeteren.