Locatie Den Haag

Kosteloos annuleren binnen 7 dagen


Searching Availability…


Openingstijden locatie

}

Maandag: 08:30-18:30

Dinsdag: 08:30-18:30

Woensdag: 08:30-18:30

Donderdag: 08:30-18:30

Vrijdag: 08:30-18:30

Zaterdag: 08:30-18:30

Zondag: Gesloten

Op feestdagen: Gesloten

Wat klanten zeggen over ons:

“Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een goedkope photobooth. We vonden het leuk om al onze gasten een keer op een gekke manier op de foto te krijgen. Dat is gelukt. Wat een geslaagde avond! Iedereen vond het een leuke toevoeging.”

Sander & Melissa

“De photobooth was een zeer leuke toevoeging op onze bruiloft. Alles was goed geregeld en de foto’s zijn van goede kwaliteit. Iedereen stond tot in de late uurtjes lekker gek te doen met de DoitSelfie! Een aanrader!“

Rianne

“Voor ons personeelsfeestje hebben we gebruik gemaakt van de photobooth. Het werkt perfect en is ook gemakkelijk te plaatsen. Het ophalen en afleveren verliep soepel. Echt aan te raden. Verschillende collega’s gingen met een leuke fotoprint naar huis.”

Ben

“Voor ons feest was de photobooth zo’n leuke aanvulling! Onze gasten hebben zich er enorm mee vermaakt en hadden een leuke herinnering om mee naar huis te nemen. En wij hadden daardoor zelf weer een goed gevuld gastenboek met grappige foto’s. Die giphy’s zijn overigens goud waard. De photobooth met printer werkt heel simpel en service was top.“

Gerrianne

Reserveer bij jou in de buurt

Je kunt eenvoudig online reserveren en direct reserveren. Dit kan door middel van het kiezen van één van onze afhaallocaties. 

Photobooth ophalen

De openingstijden van de locatie vind je op de locatiepagina. De photobooth kan gemakkelijk vervoerd worden, op de achterbank van een gemiddelde auto.

Gebruik de photobooth

De photobooth is eenvoudig op te bouwen aan de hand van onze instructievideo’s. Hierna kan je gaan genieten van het onbeperkt foto’s maken met je gasten. 

+

Retourneren

De photobooth dient voor 10:00 de volgende dag, weer bij de afhaallocatie afgeleverd te worden.