Over ons

Contactgegevens

E-mail

info@doitselfie.nl

Antwoord binnen een dag

Telefoon

(085) 130 48 50

Direct contact

Meest gestelde vragen

Wat is de grootte van de photobooth?

De photobooth is eenvoudig mee te nemen. Aan het statief is een iPad en een lamp verbonden voor optimaal licht tijdens het maken van de foto’s. Het statief is in elke hoogte in te stellen, maar de ideale hoogte is ongeveer 2 meter.

Hoe werkt het met de afhaallocaties?

Wij hebben ons pakket in beheer bij verschillende afhaallocaties. Hier kan je het pakket ophalen en ook weer gratis retourneren. De openingstijden van de locatie en de instructies voor opbouw van de photobooth ontvang je direct in je mail. Het pakket is in de auto te vervoeren. Meer informatie vind je hier. 

Kan ik meerdere dagen huren?

Zeker, dit is geen probleem. Zolang de beschikbaarheid het toe laat, kan je meerdaags huren. Ook kan je gebruik maken van extra printjes, deze kan je in het boekingsproces extra bij bestellen.

Hoe werkt retourneren?

Het pakket dat wij opsturen bevat een retourlabel. Deze hebben wij al voor je geprint. Scheelt jou weer tijd en moeite. Het enige wat je hoeft te doen is de paklijst envelop op het pakket te plakken. 

We vragen je om het pakket weer op dezelfde manier te verpakken en in te delen, zoals je het binnen gekregen hebt. Dit zorgt ervoor dat de apparatuur van goede kwaliteit blijft.

Wat is het formaat van de fotostrip?

Het formaat van de fotokaart is 10 x 15 cm. Hierop kan je zelf een indeling maken van hoeveel foto’s je op de kaart wilt hebben. De indeling kan je zelf beheren met de applicatie van de photobooth.

Adresgegevens

Do It Selfie

Hoofdvestiging:
Anthonie Fokkerstraat 11-C
3772MP, Barneveld
Onderdeel van:
Fotohuisje B.V.
Administratie

IBAN NL67RABO0335411657
KvK-nummer 75024934
BTW-nummer NL860113073B01

 

Wie zijn wij

Waarom Do it Selfie

Do it Selfie is een concept dat photobooths beschikbaar stelt in Nederland. Er wordt gewerkt met afhaallocaties waarbij klanten zelf een photobooth in de buurt kunnen afhalen en vervolgens ook zelf kunnen installeren. Het huren van een photobooth met Do it Selfie is toegankelijk en slim. De installatie is zeer eenvoudig en we helpen je online op weg met instructievideo’s. 

Vanuit ervaring in de photobooth wereld is Do it Selfie ontstaan. Er bestond bij ons al langere tijd het idee om aan te sluiten bij de markt die vraagt voor een photobooth die slimmer en toegankelijker is. Het concept van Do it Selfie, waarbij de klant zelf zijn of haar photobooth ophaalt en installeert, zorgt ervoor dat dit zelfs nog op de dag van het feest of het evenement te realiseren is. Snel, eenvoudig en plezier. Dat is Do it Selfie.

Arjan

Accountmanager

Lars

Accountmanager en projectbeheer

Onderdeel van Fotohuisje BV

Fotohuisje B.V. is in 2012 gestart met als doel een tastbare herinnering te creëren voor elke evenement. Van bruiloft en bedrijfsfeesten tot aan zakelijke events en beurzen.  Fotohuisjehuren verhuurt diverse photobooths. Uit dit bedrijf is het concept Do it Selfie gegroeid, waarbij de klant eenvoudig en zelf zijn eigen photobooth kan installeren. Een ander concept maar wel een concept waar volgens ons vraag naar is. Wij geloven dat het anders kan. Dit motto heeft ons assortiment doen uitbreiden. 

Stuur mij meer informatie

Aanmelden als afhaallocatie

Wij begrijpen het als je ons product graag op jouw locatie beschikbaar wilt stellen. Dat kan ook! Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.