Contactgegevens

E-mail

info@doitselfie.nl

Antwoord binnen een dag

Telefoon

(085) 130 48 50

Direct contact

Meest gestelde vragen

Wat is de grootte van de photobooth?

De photobooth is eenvoudig mee te nemen. De gehele photobooth past uitstekend in de bijgeleverde koffer. Ook is de koffer voorzien van wieltjes, zodat je de DoitSelfie als een trolley achter je aan trekt. Het statief is in hoogte te verstellen. De photobooth is in iedere auto mee te nemen.

Hoe werkt de levering?

Wij versturen de koffer met de DoitSelfie per post naar je toe. Bij het pakket wordt ook een retourlabel geleverd. Dit zorgt er voor dat je het pakket kosteloos weer kan retourneren bij het pakketpunt bij jou in de buurt. De tarieven die genoemd zijn, zijn inclusief verzending.

Kan ik meerdere dagen huren?

Uiteraard. Zolang de beschikbaarheid het toe laat, kan je meerdaags huren. We hanteren kortingen bij meerdere dagen huren.

Adresgegevens

Do it Selfie

Hoofdvestiging:
Zoete Kroon 3
3772HP, Barneveld
Administratie

IBAN NL95RABO0343749661
KvK-nummer 75024934
BTW-nummer NL860113073B01

 

Wie zijn wij

Waarom Do it Selfie

Het is veel krachtiger als mensen je organisatie aanbevelen, dan dat je zelf verteld hoe tof je wel bent. Onderzoek laat zien dat 92% van de mensen een aanbeveling van hun bekenden vertrouwd. Dat is 3x zoveel als online banner advertenties.

Voorheen werden photobooths vooral ingezet voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

Met onze 8 jaar ervaring in de photobooth branche merkten we dat fotomarketing een hele sterke vorm van User Generated Content (UGC) is. Mensen zijn positief over je event of organisatie, gaan op de foto en delen dat met jouw logo op social media, en met hun vrienden en familie. 

Deze kant van een photobooth vonden onze klanten zo sterk, dat we een nieuw label hebben opgericht wat helemaal gefocust is op User Generated Content. Onze visie is dan ook: Laat klanten de marketing voor je doen. En ‘klanten’ kun je natuurlijk ook vervangen voor bezoekers, of gasten. 

 

 

Arjan

Accountmanager

Lars

Accountmanager en projectbeheer

Offerte aanvragen

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.