Contact opnemen:

Contactgegevens

E-mail

info@doitselfie.nl

Antwoord binnen een dag

Telefoon

(085) 130 48 50

Direct contact

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik starten met Virtual Photobooth?

In het Doitselfie Virtual Photobooth dashboard ga je direct van start met het aanmaken van je photobooth.

Maak hier jouw account aan

Wat is de grootte van de HALO photobooth?

De photobooth is eenvoudig mee te nemen. De gehele photobooth past uitstekend in de bijgeleverde koffer. Ook is de koffer voorzien van wieltjes, zodat je de Doitselfie als een trolley achter je aan trekt. Het statief is in hoogte te verstellen. De photobooth is in iedere auto mee te nemen.

Kan ik een demo plaatsing krijgen van de HALO photobooth?

Demo plaatsingen zijn mogelijk in overleg. Voordat we overgaan tot een eventuele demoplaatsing, gaan we elkaar eerst leren kennen. Door middel van een online sessie (ZOOM) laten we je zien wat Doitselfie voor je locatie gaat opleveren.

Kan ik retourneren na aankoop?

Binnen 14 dagen na aankoop mag je de HALO photobooth kosteloos retourneren, zorg er dan wel voor dat je alles weer onbeschadigd in de originele verpakking terugstuurt.

Adresgegevens

Doitselfie

Virtual Booth BV
Ringweg-Kruiskamp 104C
3814WS, Amersfoort
Administratie

IBAN NL95RABO0343749661
KvK-nummer 75024934
BTW-nummer NL860113073B01

 

Wie zijn wij

Waarom Do it Selfie

Het is veel krachtiger als mensen je organisatie aanbevelen, dan dat je zelf verteld hoe tof je wel bent. Onderzoek laat zien dat 92% van de mensen een aanbeveling van hun bekenden vertrouwd. Dat is 3x zoveel als online banner advertenties.

Voorheen werden photobooths vooral ingezet voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

Met onze 8 jaar ervaring in de photobooth branche merkten we dat fotomarketing een hele sterke vorm van User Generated Content (UGC) is. Mensen zijn positief over je event of organisatie, gaan op de foto en delen dat met jouw logo op social media, en met hun vrienden en familie. 

Deze kant van een photobooth vonden onze klanten zo sterk, dat we een nieuw label hebben opgericht wat helemaal gefocust is op User Generated Content. Onze visie is dan ook: Laat klanten de marketing voor je doen. En ‘klanten’ kun je natuurlijk ook vervangen voor bezoekers, of gasten. 

 

 

Arjan van Reenen

Co-Founder