Je allerleukste herinnering op een ontspannen manier vastgelegd

Hilarisch vermaak

Samen super grappige foto’s maken. Zie je vrienden en jezelf terug in hele andere foto’s dan normaal. Help je gasten uit hun comfortzone te halen.

Foto's van al je avondgasten

Photobooths zorgen ervoor dat jij automatisch foto’s hebt van al jouw avondgasten.

Bedankjes

Nooit meer bedankjes achteraf sturen. Al jouw gasten hebben een leuk en persoonlijk bedankje op de dag zelf.

Goedkoper dan een fotograaf

Je fotograaf de hele avond nog inhuren is vaak kostbaar. Een photobooth levert veel meer gezelligheid, voor een lager tarief.

Gemiddeld beoordeeld: 9,2/10

Herken je dit?

 

Je kent ze vast wel, van die bruiloftsfeestjes waar gasten een beetje om elkaar heen blijven hangen. Vriendengroepen bij elkaar, familie van haar bij elkaar, familie van hem bij elkaar.. dat frustreert je. 

Op een bruiloft wordt het avondfeest vaak een beetje vergeten om vast te leggen. Best wel jammer als je niet alle avondgasten op de foto hebt.

Mensen komen niet direct helemaal los op het avondfeest. Dat duurt vaak een beetje lang. 

De meeste mensen vinden het ongemakkelijk als er een camera op hen gericht wordt tijdens het dansen. Mensen zijn net een beetje uit hun comfortzone en dan staat er zo’n fotograaf ongemakkelijk op je gericht met zijn superzoom lens. 

Als je niet oppast ben je als bruidspaar met maar een paar mensen in gesprek, omdat die al je aandacht opvragen. Vaak is het een handje geven, voor de rest zit ome joop met tante josien een kopje koffie en een taartje te eten. Maar eigenlijk heb je niet echt contact gehad met ze. 

Een standaard gastenboek met namen en geschreven bedankjes is een beetje saai.

Je hebt geen zin om na je bruiloft nog allemaal bedankjes te zitten schrijven. Je bent er wel klaar mee na al dat harde werken en stressen om je bruiloft te regelen.

Gemiddeld beoordeeld: 9,2/10

Ik heb nu nog geen feestje

Krijg een persoonlijk aanbod zodra het feest dichterbij komt.

Fantastische avond!

We hebben een event gehad waar de photobooth het middelpunt was. Iedereen heeft gezellig fotos gemaakt, gelachen etc! Een dikke aanrader voor ieders feestje!

Eline Zwitser

’s Gravenzande

Stel je voor

 

Wij geloven dat het avondfeest net zo belangrijk is als de rest van je bruiloft. Vooral omdat daar vaak de vrienden en familieleden zijn die het dichtst bij je staan.

Hoe tof zou het zijn als je samen met hen ook later kunt terugkijken op een fantastisch feest?

Hoe gezellig zou het zijn als al je gasten het naar hun zin hebben. Dat je vrienden met je familie staan te kletsen en te dansen.

Gasten moeten heerlijk kunnen genieten van een avondfeest, zonder zich ongemakkelijk te voelen. 

Hoe leuk is het, als je met al je avondgasten een spontaan fotomomentje kunt vastleggen. En natuurlijk is het mogelijk om iedereen aandacht te geven op je bruiloft “Kom ome joop! effe samen op de foto!” 

Ultiem nagenieten van een gastenboek vol met grappige foto’s van je avondgasten. 

Je wilt gewoon lekker samen op vakantie en heerlijk genieten. Je wilt iedereen bedanken voor hun komst, omdat je je dankbaar voelt.

Gemiddeld beoordeeld: 9,2/10

Perfect, zeker aan te bevelen!

””Een heel leuk fotohuisje, neemt weinig ruimte in en werkt heel makkelijk. De losse printer werkt ook goed en het is leuk om meteen de leukste foto’s te kunnen printen. De service was ook top, hij werd op tijd opgezet en opgehaald door een vriendelijke medewerker.

Nienke van Lagen

Hoe komt het dat er vaak geen leuke foto’s van het avondfeest zijn?

 

We zien vaak dat er vergeten wordt om alle herinneringen vast te leggen van het avondfeest. Waar kan dat aan liggen?

De fotograaf is al naar huis, die werd te duur om nog te huren voor de hele avond. Als je ‘s avonds wel een fotograaf hebt, dan wil die toch proberen de beste momenten vast te leggen. En dat moet nou net gebeuren als jij even los gaat. Ongemakkelijk! 

Gasten zijn met elkaar bezig, en vergeten leuke foto’s te maken. Foto’s die gasten wél maken tijdens het feest zijn vaak onscherp

Er is niet echt een reden om los te komen in het begin. Mensen die elkaar kennen blijven vaak bij elkaar staan in groepjes.

Er staan nog 200 mensen in de rij, iedereen vraagt maar aandacht van het bruidspaar. 

Mensen zetten vaak van die standaard tekstjes als ‘veel geluk samen’ en hun namen in het gastenboek. Maar je krijgt daardoor achteraf niet echt een beeld van hoe het was. Je kunt niet terugblikken.

Als je geen bedankjes regelt, waar je weinig moeite voor hoeft te doen. Dan ben je daar alsnog heel erg druk mee.

Simpel en eenvoudig!

”Snelle respons en goede communicatie. De fotobooth die wij hadden gehuurd was compact en makkelijk in gebruik (zowel het installeren als het in elkaar zetten). Nam weinig ruimte in beslag maar was een van de hoogte punten van de avond! De foto’s werden direct snel en mooi geprint waardoor alle gasten een leuke tastbare herinnering aan de avond hebben. Zeker een aanrader!”

Manon

Purmerend

Met onze Doitselfie photobooth krijg je 99% van je gasten voor de camera

 

Doitselfie zorgt ervoor dat mensen uit hun comfortzone komen, en met elkaar lekker gekke foto’s gaan maken. Er ontstaan automatisch nieuwe gesprekken en contacten. Je krijgt hierdoor beweging in de zaal. Het feest komt daardoor sneller los en gasten hebben het sneller meer naar hun zin. Dit levert fantastische herinneringen op.  

Met een Doitselfie kiezen gasten er zelf voor wanneer ze op de foto gaan. Omdat ze er zelf voor kiezen, is het leuk en spontaan.

Het creëert een fotomomentje, waarbij je lekker gek op de foto gaat. Met je vriendinnen, met je familie, met die ome joop en tante Josien, die anders alleen maar stil zouden zitten en toekijken.

De geprinte foto’s uit de Doitselfie plak je in het gastenboek, en zo heb je naast je fotoalbum met foto’s van overdag, ook een aandenken van de foto’s van overdag en is je gastenboek opeens veel leuker!

De geprinte foto’s met jouw persoonlijke ontwerp zijn direct een bedankje voor je gasten, zodat je dat achteraf niet meer hoeft te doen.

Gemiddeld beoordeeld: 9,2/10

Echt een aanrader!

”De photobooth maakte het feestje helemaal af en er zijn onwijs veel foto’s gemaakt!”

Maayke Luijten

Wat krijg je allemaal?
 

Photobooth Doitselfie pakket

 Onbeperkt foto’s maken – Hele dag huur

100 foto’s printen (extra printjes mogelijk)

Eigen layout fotokader

Digitale feestaccessoires en props

E-mail je foto’s

Ingebouwde dimbare verlichting voor        scherpe foto’s in elke ruimte

Alle foto’s in een online gallerij – stuur gemakkelijk door naar alle gasten

Afhalen bij een locatie bij jou in de buurt

 

199,-

Gemiddeld beoordeeld: 9,2/10

Hoe werkt het?

Reserveer bij jou in de buurt

Je bestelt en reserveert eenvoudig online.
Dit kan door middel van het kiezen van één van onze afhaallocaties.

Je hebt mail!

Je krijgt een mailtje met daarin een overzicht van je bestelling. Laat het boekingsnummer zien bij aankomst op de locatie. De adresgegevens hiervan staan ook in de e-mail genoemd.

Photobooth ophalen

De openingstijden van de locatie vind je op de locatiepagina en in je e-mail. Vanaf 14:00 kan je de photobooth bij een locatie ophalen. De photobooth kan gemakkelijk vervoerd worden, op de achterbank van een gemiddelde auto.

Have fun!

De photobooth bouw je op in 10 – 15 minuten. Hier heb je geen gereedschap voor nodig. Je ontvangt duidelijke instructies.

+

Retourneren

De photobooth lever je de volgende dag weer in voor 10:00. Huur je op zaterdag? Dan is maandag retourneren vaak prima!

w

Feedback

Hoe heb je Doitselfie ervaren? Beveel je ons aan bij vrienden en familie? Of heb je aanbevelingen/ verbeterpunten voor ons? Laat een review achter!

Vraag offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gemiddeld beoordeeld: 9,2/10