Abonnement

Special Event: 29/maand

Met dit abonnement beschik je over de basis om aan de slag te kunnen gaan met fotomarketing. Laat met een lage investering jouw klanten hun belevenis vastleggen en de marketing voor je doen. Een goede manier om kennis te maken met de software en de mogelijkheden.

Lite, Standard, en Pro genoemde prijzen gelden op basis van een jaarabonnement. Per maand: Lite:89/maand, Standard: 139/maand, Pro: 229/maand

Elk abonnement bevat:

R

Geanimeerde GIF's, lay-outs en foto's.

R

Voeg jouw eigen logo en overlay toe.

R

Onbeperkte e-mail- en sms versturen.

R

Configureer en beheer instellingen online of in-app.

R

Online galerijen met social sharing.

R

Draadloze printopties.

R

Offline upload wachtrij.

Veelgestelde vragen

Bieden jullie verhuurmogelijkheden aan?

We bieden zowel de optie te huren als te kopen. Neem contact met ons op via info@doitselfie.nlĀ om de beste oplossing voor jouw evenement te bespreken.

Ik ben geen bedrijf, kan ik alsnog een abonnement krijgen?

Ja, we bieden ook persoonlijke abonnementen, geschikt voor elk type gelegenheid en evenement!Ā Zie bovenstaande licenties voor meer informatie.

Mag ik het eerst proberen?

Zeker! We bieden een gratis proefversie van het standaardabonnement waarmee je 14 dagen lang tot 15 foto’s per dag kunt maken.

Ik heb de app niet elke maand nodig. Is het gemakkelijk om mijn abonnement te annuleren of te wijzigen?

Het is mogelijk jouw abonnement maandelijks te upgraden of te downgraden. Als je dit doet, ontvang je van ons een terugkerende facturatie. Het wijzigen van je abonnement doe je via je eigen dashboard.

Kan ik e-mailadressen en telefoonnummers van de app verzamelen?

Het vastleggen van gegevens is opgenomen in de Standard- en Pro-abonnementen. Het standaardplan bevat velden voor naam, e-mailadres, telefoonnummer, postcode en geboortedatum. Het Pro-abonnement ondersteunt aangepaste velden en uitgebreidere voorwaarden en / of een privacybeleid.